Foto’s Horneland Rally 2022

Foto's van de Horneland Rally 2022 gemaakt door Ruud Castermans en Juriaan Vinkes


Lees meer

Aftermovie Horneland Rally 2022

Een korte sfeerimpressie van de Horneland Rally 2022.


Lees meer

Video Equipe Wassenaar

Ook dit jaar weer een toffe YouTube video van equipe Wassenaar.


Lees meer

Dag 1 prooi voor Boekel-Luksemburg

Onder een stralende lentezon vertrokken vrijdag 11 november de deelnemers aan de 24e Horneland Rally. Vanuit Buitenplaats Vaeshartelt reden de deelnemers neutraal naar de eerste tijdcontrole die zich net onder Luik bevond.


Lees meer

Schrijf nu in voor Horneland Rally 2022!

Nu de zomervakantie snel nadert en de eerste helft van het rallyseizoen in zicht is, is het ook weer tijd om naar de planning voor de 2e helft van het jaar te kijken.


Lees meer

In Memoriam: Willy Cave

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat enkele dagen geleden Willy Cave is overleden.


Lees meer

Bericht van oud-deelnemer

n 1965 heb ik deelgenomen aan de Horneland Rally samen met een mede deelnemer waarvan ik helaas de naam niet meer weet. Wij hadden ingeschreven op advies van Rob Slotemaker.


Lees meer

Horneland Rally 2022 verplaatst

Inmiddels zitten we alweer geruime tijd in een lockdown en de vooruitzichten voor de komende maanden zijn op dit moment ook nog steeds erg onzeker. Wij hebben dan ook besloten om de 24e Horneland Rally die gepland staat voor 11 & 12 maart aanstaande te verplaatsen.


Lees meer

Video Herman Wassenaar

Door deelnemer Herman Wassenaar is een leuke video over de 23e Horneland Rally op YouTube geplaatst. Bekijk deze hier.


Lees meer

Foto’s 23e Horneland Rally

Bekijk de foto's van de 23e Horneland Rally. Met dank aan Juriaan Vinkes, Weertdegekste.nl en Robert Wolter.


Lees meer

Uitslag Horneland Rally 2021

De 23e Horneland Rally is gewonnen door Alexander Leurs en Bart Den Hartog. Met acht gemiste route-controles en slechts 1 minuut tijdsoverschrijding op meer dan 1000 KM rally bleven ze nr. 2 (Boekel-Luksemburg) met 20 strafpunten voor.


Lees meer

Rally eindigt eerder wegens aangescherpte coronamaatregelen

Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen moeten alle horeca locaties vanaf zaterdagavond 20:00 sluiten. Dat heeft ons als organisatie van de Horneland Rally doen besluiten om het laatste deel van de rally niet te verrijden, om eerder in Weert te finishen en daar nog met elkaar een borrel, diner en prijsuitreiking te kunnen hebben.


Lees meer

Inschrijving Horneland Rally 2022 gaat open!

Aanstaande woensdag 20 oktober om 20:00 uur gaat de inschrijving open. Voorlopig is het maximaal aantal deelnemers vastgesteld op 90 equipes.


Lees meer

Organisatie op volle toeren

Ondanks dat de editie 2021 nog verreden moet worden zijn we ook al volop bezig met de Horneland Rally 2022 (Datum: 11 & 12 Maart)


Lees meer

Nieuw: BeNe Team Rally

Nederland versus België in een nieuwe Belgisch-Nederlandse historische kaartleesrally!


Lees meer

Horneland Rally Podcast: De Allrounders

Deze aflevering is de Horneland Rally Podcast te gast bij Opel Bergsteyn in Berg en Terblijt. Gasten zijn Maurice Bergsteyn en Leo Gommans.


Lees meer

Horneland Rally Podcast: De Uitzetter

In deze podcast is Peter Rovers de gast van gespreksleider Juriaan Vinkes. Het is een openhartig gesprek over het uitzetten van de Horneland Rally, zijn rol als wedstrijdleider en zijn passie voor de historische rallysport in het algemeen.


Lees meer

Horneland Rally Podcast: De Materiaalmeesters

In de tweede aflevering komen Ruud Stienen en Jos de Leeuw aan het woord. Beide zijn begonnen als official en ze zijn de laatste jaren verantwoordelijk voor alle materialen die gebruikt worden tijdens de Horneland Rally.


Lees meer

Beluister nu de Horneland Rally Podcast!

In de eerste aflevering zijn de grondleggers van de Horneland Rally te gast, Robert Wolter en Rob Schreurs. Zij nemen u mee van het ontstaan van de Horneland Rally tot de ontwikkeling nu.


Lees meer

Horneland Rally Podcast

We zijn begonnen aan de opnames van een podcast serie. Vanaf april komen de podcasts online. Achtergronden, anekdotes en andere verhalen zullen de revue passeren.


Lees meer

Horneland Rally verplaatst naar 2021 door COVID-19

De auto's moeten nog even geparkeerd blijven... Met pijn in ons rallyhart hebben we voor de tweede keer dit jaar moeten besluiten om de 23e Horneland Rally te verplaatsen.


Lees meer

COVID-19 Update Horneland Rally November

Ondanks dat COVID-19 de wereld nog steeds in zijn greep houdt, kunnen we onze hobby weer beoefenen. Zo zijn inmiddels al enkele ritten binnen de geldende RIVM richtlijnen georganiseerd.


Lees meer

23e Horneland Rally verplaatst naar 13/14 november

In navolging van de verder aangescherpte richtlijnen van de overheid, zojuist bekend gemaakt door Minister-President Rutte, kan de Horneland Rally dit weekend niet plaatsvinden.


Lees meer

23e Horneland Rally nagereden, nog een paar startplaatsen vrij!

Vorige week hebben Peter Rovers en Joep Wanders de Horneland Rally nagereden. In meerdere opzichten een stormachtige 2-daagse. Door de sterke wind in de Ardennen lag de route bezaaid met afgewaaide takken en bladeren, wat het tempo regelmatig drukte.


Lees meer

Horneland Rally bijna vol, wees er snel bij!

De zeer positieve reacties van de deelnemers aan de 2019 editie van de Horneland Rally hebben eraan bijgedragen dat het deelnemersveld voor de 22e Horneland Rally inmiddels bijna vol is. Er zijn nog een paar beschikbare startplaatsen voordat we op vrijdag 13 maart starten met een uitverkocht deelnemersveld!


Lees meer

Opzet Horneland Rally 2020

Op vrijdag 13 maart 2020, om 13:01 uur start de Horneland Rally opnieuw vanuit het Zuid-Limburgse Weert, vanuit de voormalige buitenplaats van de Oranjes, kasteel Vaeshartelt.


Lees meer

Horneland Rally 2020 op 13 & 14 Maart

Zoals jullie weten rijden we in de editie van 2020 niet meer de hele nacht door, maar dat wil niet zeggen dat de charme van de Horneland Rally verloren gaat. Integendeel, we kunnen jullie beloven dat dat de 22e editie een “echte” blijft! Natuurlijk met een hele lange avondetappe voor de Sport- en Expertklasse.


Lees meer

Overall uitslagen 2019

De winnaars van de 22e Horneland Rally zijn bekend.
Het was de hele rally stuivertje wisselen in de top 3, met mooie en verdiende winnaars als resultaat.


Lees meer