Palmares 1962 – 1973

Jaar Equipe Auto
1962 J. van Beek – J. Verschuren niet bekend
1963 Dries Jetten – Jan Horbach Vauxhall VX 4/90
1964 Dries Jetten – Jan Horbach Vauxhall VX 4/90
1965 Tebra – Tebra Simca 1500
1966 Dries Jetten – Andre Jetten Opel Kadett 1000S A Coupe
1967 Dries Jetten – Jan Horbach Opel Kadett Rallye 1100SR
1968 Ben Claus – Andre Jetten Opel
1969 Ben Claus – Andre Jetten Opel
1970 Geen Rally —-
1971 Bert Dolk – Andre Jetten Opel
1972 Geen Rally —-
1973 Bert Dolk – Bob de Jong Opel Ascona A

Palmares 1998 – heden

Jaar Equipe Auto
1998 Eddy van den Hoorn – Hans van Beek Volvo Amazone
1999 Michel Oprey – Henk de Boer Porsche 911
2000 Man Bergsteyn – Hedi van de Kimmenade Opel Kadett GTE
2001 Adrie Brugmans – Jaap Daamen Alfa Romeo GT
2002 Hans van Beek – Gerard Heimerickx Alfa Romeo Guilia
2003 Harm Lamberigts – Willy Cave Ford Escort MK1
2004 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2005 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2006 Cor Meulen – Luc Hendrickx Porsche 911
2007 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2008 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2009 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2010 Harm Lamberigts – Arthur Denzler Ford Escort MK1
2011 Joost Chermin – Marleen van Gent Volvo 121
2012 Peter Stox – Ad van der Werf Porsche 911 RS
2013 Frank de Boer – Joost de Jong Alfa Romeo Giulia Sprint GT
2014 Giel van der Palen – Arjan van der Palen Porsche 911
2015 Giel van der Palen – Arjan van der Palen Porsche 911
2016 Eddy D’Hoe – Bjorn Vanoverschelde Opel Ascona B
2017 Hans van Beek – Ad van der Werf Alfa Romeo Giullia
2018 Kurt Vanderspinnen – Bjorn Vanoverschelde Volvo 142
2019 Alexander Leurs – Bart den Hartog Opel Ascona A