COVID-19 Update Horneland Rally November

Ondanks dat COVID-19 de wereld nog steeds in zijn greep houdt, kunnen we onze hobby weer beoefenen. Zo zijn inmiddels al enkele ritten binnen de geldende RIVM richtlijnen georganiseerd. De komende weekenden staan zowel in ons land, als in België meerdere evenementen op de kalender. Het organisatieteam van de 23e Horneland Rally is dan ook druk in de weer om de rally op 13 en 14 november aanstaande door te kunnen laten gaan.

Uiteraard zijn we daarbij wel afhankelijk van de dan geldende regels, maar vooralsnog ziet het er goed uit! De vergunningen zijn opnieuw aangevraagd en komen gestaag binnen. De belangstelling is ook groot. Inmiddels staan 88 deelnemers ingeschreven en zijn we bijna ‘uitverkocht’. We ronden ons Corona Protocol af, waarin omschreven wordt hoe we omgaan met de regels, beperkingen en richtlijnen die er nu eenmaal zijn. We verwachten dat protocol in de eerste week van oktober naar onze deelnemers te kunnen sturen, ook al zullen we rekening moeten houden met welke last-minute aanpassingen en beslissingen dan ook, wanneer regelgeving in de komende weken weer verder beperkt zou worden.

Volgende week bezoeken we al onze pauzelocaties om afspraken te maken met betrekking tot het te volgen Corona Protocol. Medio oktober rijden we de volledige route na, om te beoordelen of er sinds begin maart nog veranderingen en/of wegwerkzaamheden in de route zijn.

Kortom, we zijn druk bezig om de Horneland Rally op een zo verantwoord mogelijk wijze te organiseren en het ziet er op dit moment dus goed uit. We gaan de komende weken ervaren of dat ook zo blijft. We verwachten zelf dat een beslissing over het al dan niet doorgaan mogelijk pas vrij kort voor de rally genomen zal kunnen worden. Afhankelijk van hoe COVID-19 zich de komende weken in België, Luxemburg en Nederland ontwikkelt. Wij zullen jullie in aanloop naar onze rally regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken.

Wordt vervolgd!

Gerelateerde berichten