Horneland Rally 2022 verplaatst

2022 heeft inmiddels alweer even zijn intrede gemaakt en als organisatie van de Horneland Rally wensen wij u alsnog een gezond, sportief en gelukkig nieuwjaar!

2021 was een jaar van annuleren en/of doorschuiven van veel evenementen door het Coronavirus. De Horneland Rally ontkwam hier ook niet aan. Gelukkig konden we, op de valreep, in november de Horneland Rally toch nog rijden. Weliswaar met een route aanpassing op zaterdag om op tijd voor de die dag ingetreden avond-lockdown het evenement af te kunnen ronden. Al met al was het weer een “echte” Horneland Rally: koud, nat, vroeg donker en met een strak tijdschema waar dat mogelijk was.

Ook hebben we uit verschillende evaluaties vernomen dat de 2021-editie door een aantal, met name minder ervaren deelnemers wel als “erg heftig” is ervaren, dus daar zullen we bij het uitzetten van de volgende editie zeker rekening mee houden. De Horneland Rally is en blijft een rally met een eigen, sportief karakter, maar plezier voor alle deelnemers moet uiteraard voorop blijven staan.

Inmiddels zitten we alweer geruime tijd in een lockdown en de vooruitzichten voor de komende maanden zijn op dit moment ook nog steeds erg onzeker. Wij hebben dan ook besloten om de 24e Horneland Rally die gepland staat voor 11 & 12 maart aanstaande te verplaatsen. De kans dat we op het laatste moment weer zouden moeten annuleren vinden we te groot. De nieuwe datum wordt 11 & 12 november 2022 en deze is inmiddels ook bevestigd door onze partners en (rust) locaties. Op deze datum staat ook ons nieuw evenement gepland, de BeNe Teamrally. Deze rally zal doorschuiven naar 2023, de exacte datum zal later bekendgemaakt worden.

Indien u al heeft ingeschreven voor de Horneland Rally in maart zal de inschrijving, zonder extra kosten, worden doorgeschoven naar november. Als u in november verhinderd bent dan kunt u kosteloos uw inschrijving intrekken tot 1 maart 2022. Indien u al betaald heeft dan betalen wij u ingeval van annulering het complete inschrijfgeld terug.

Natuurlijk waren we al volop bezig met de Horneland Rally 2022, de route is grotendeels klaar en het belooft weer een mooie editie te worden. De start is weer bij Buitenplaats Vaeshartelt onder de rook van Maastricht. Uitzetter Peter Rovers heeft er opnieuw voor gekozen om met name de Belgische Ardennen als strijdtoneel aan te merken. Echter een klein uitstapje naar een buurland zou zo maar tot de mogelijkheden kunnen behoren. De overnachting is gepland in een fantastisch rally gebied waar grote Belgische rally namen als Lucien Bianchi en Gilbert Staepelaere u reeds zijn voorgegaan. Het hotel daarentegen heeft een Nederlands tintje.

Er zal opnieuw gereden worden in 3 klassen, de Tourklasse voor de beginnende deelnemer, de Sportklasse voor de iets meer ervaren deelnemer en de Experklasse voor de hele ervaren deelnemer die ook niet bang is voor een beetje donker. Het inschrijfgeld is € 695,- en het tarief voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 995,- (Excl. BTW) per equipe. In dit inschrijfgeld zitten alle bescheiden die u nodig heeft om de rally te kunnen rijden inclusief alle lunches en een overnachting op basis van een tweepersoonskamer. Kortom u wordt compleet “verzorgd” gedurende deze 2 dagen, u hoeft alleen zelf te tanken. Bij het pompstation en in de bar 😊.

Gerelateerde berichten