Horneland Rally verplaatst naar 2021 door COVID-19

De auto’s moeten nog even geparkeerd blijven… Met pijn in ons rallyhart hebben we voor de tweede keer dit jaar moeten besluiten om de 23e Horneland Rally te verplaatsen. De aanhoudende stijging van het aantal COVID-19 besmettingen en de aangescherpte regelgeving in zowel Nederland, België als Luxemburg, laten ons geen andere keuze.

Al eerder hebben we ervoor gekozen om in 2021 de Horneland Rally te organiseren op vrijdag 12 en zaterdag 13 november. Laten we hopen dat we tegen die tijd, op welke manier dan ook, zijn ontsnapt aan de greep van het virus. Op dit moment doen we opnieuw een beroep op de flexibiliteit van onze horecapartners om onze reserveringen met 1 jaar door te schuiven.

Vanzelfsprekend blijft jullie inschrijving voor de 23e Horneland Rally staan en zien wij jullie heel graag aan de start in 2021. Reserveer dus alvast 12 en 13 november 2021 in jullie agenda! Voor nu rest teleurstelling. We keken met elkaar uit naar weer een mooie editie, we hebben er alles aan gedaan om de rally te organiseren, maar het is in de huidige omstandigheden helaas onmogelijk en onverantwoord.

We houden jullie op de hoogte. Blijf gezond!

Gerelateerde berichten