Inschrijving Horneland Rally 2022 gaat open!

Op vrijdag 12 november om 13:00 uur gaat de 23e editie van de Horneland Rally eindelijk van start. De route is inmiddels al 2 jaar geleden uitgezet, maar kan door de verplaatsingen vanwege COVID pas nu verreden worden. Als organisatieteam kijken we uit naar een mooie rally, maar zijn we tegelijkertijd ook alweer druk bezig met de 24e editie die in 2022 weer terug op de gebruikelijke plaats in de rally kalender komt: vrijdag 11 en zaterdag 12 maart.

Het systeem van de Horneland Rally is inmiddels bekend: punten vrije route op de Michelin kaart, in combinatie met (waar mogelijk) een pittig tijdschema. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad en het tijdschema per klasse aangepast, zodat deelnemers in de Expert-, Sport- en Tourklasse, elk op hun eigen niveau een uitdagende maar ook leuke rally kunnen rijden. Ook in 2022 zal de route door Peter Rovers worden uitgezet, maar daarover in een latere nieuwsbrief meer.

Vast staat al dat ook de 24e Horneland Rally start vanuit Buitenplaats Vaeshartelt in Weert (Zuid-Limburg, onder de rook van Maastricht). De eerste dag leidt de deelnemers naar een uitstekend hotel waar overnacht wordt. Expert- en Sportklasse deelnemers komen rond 22:30 uur pas bij het hotel, Tourklasse deelnemers zullen beduidend eerder finishen. Op de 2e dag voert de route terug naar de finish in Weert (Noord Limburg). Uiteraard vormen de Belgische Ardennen een groot gedeelte van het strijdtoneel.

Aanstaande woensdag 20 oktober om 20:00 uur gaat de inschrijving open. Voorlopig is het maximaal aantal deelnemers vastgesteld op 90 equipes. Ben er snel bij! Op basis van het aantal inschrijvingen voor de 2021 editie verwachten wij dat de belangstelling groot is.

Toelating geschiedt op volgorde van inschrijving, waarbij als onderdeel van de inschrijving het volledige inschrijfformulier online dient te worden ingevuld.

Het inschrijfgeld voor de 24e Horneland Rally bedraagt € 695 per equipe (inclusief een overnachting op basis van een tweepersoonskamer, lunch, diner en avondsnack op dag 1 en ontbijt, lunch en finish diner op dag 2). Een zakelijke inschrijving is mogelijk voor € 995 exclusief BTW per equipe.

Wij hopen jullie op vrijdag 11 maart 2022 aan de start te kunnen begroeten. Schrijf vanaf woensdag 20:00 in via: www.hornelandrally.nl.

Tenslotte zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de 2021 editie op vrijdag 12 en zaterdag 13 november. Inschrijven kan door contact op te nemen met Stan Kiggen via wedstrijdsecretariaat@hornelandrally.nl.

Gerelateerde berichten