Inschrijving 26e Horneland Rally geopend!

Het is zover! Vanaf vandaag, 28 april om 20:00 uur, is de inschrijving voor de 26e editie van de Horneland Rally officieel geopend. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest uitdagende en unieke rally-evenementen van het jaar.

Dit jaar belooft de rally weer spectaculair te worden, met een route die ons door de prachtige Ardennen, Belgisch en Nederlands Limburg leidt, en mogelijk zelfs een stukje Frankrijk aandoet. Startend vanuit het gastvrije Van der Valk hotel in Verviers, zullen de deelnemers genieten van de natuurlijke schoonheid en technische uitdagingen die deze omgeving te bieden heeft.

Wij bieden wederom drie klassen aan waarin je kunt inschrijven: de Tourklasse voor beginners, Sportklasse voor de meer ervaren rijders, en Expertklasse voor de echte cracks.

Vergeet niet dat het aantal startplaatsen beperkt is tot maximaal 90 equipes, mede door de capaciteit van het Mercure Hotel te Han-sur-Lesse, waar we zullen overnachten. Gezien de enthousiaste reacties na afloop van de laatste edities, adviseren wij je om er snel bij te zijn om een plek te verzekeren.

De kosten voor deelname bedragen € 775,- per equipe, inclusief overnachting in Han-sur-Lesse. Het is mogelijk om een tweede hotelkamer te reserveren voor €150,-. Een zakelijke inschrijving is mogelijk voor € 1.075,- exclusief BTW. 

Wees er snel bij en verzeker je van een plek in deze onvergetelijke rally-ervaring. Klik hier om je nu in te schrijven en voor meer informatie over het evenement.

We kijken ernaar uit om je op 15 november aan de startlijn te zien in Verviers voor wat ongetwijfeld een spannende en uitdagende rally zal worden.

Gerelateerde berichten